20 iulie 2012

Dezamăgire

Dezamăgirea este ultimul sentiment care și-a făcut apariția în viața mea . Mă doboară gândul că mai tot timpul dezamăgesc persoanele de lângă mine. Dezamăgesc persoane destul de des, dar urăsc să fiu eu dezamăgită . Așa ni se întâmplă la toți, pentru că toți luptăm pentru binele nostru chiar dacă zicem că ducem o luptă pentru binele celor din jur . Dezamăgim persoane atunci când nu mai suntem așa cum vor ele, dezamăgim persoane pentru că greșim, dezamăgim persoane pentru că nu suntem perfecți. Dar, trebuie să ne gândim că un om merită să fie iertat chiar și de două ori. Și totuși nu ne pasă. E mai ușor să fii orgolios decât să ierți. Așa cum zicea și Johann Wolfgang "Iertarea face bine și celui ce o acordă și totodată celui ce o primește.", iertăm ca să ne fie bine și nouă și celorlalți. Așa că iartă ca să fii fericit !

4 păreri:

Unknown spunea...

Ehee, baby tine-o tot asa. Toti suntem dezamagiti uneori.:*

Simple gânduri spunea...

Mulțumesc . Și da , la un moment dat cu toții facem cunoștiință cu "dezamăgirea"

Unknown spunea...

Nu știu nici eu cum am nimerit să las comentariu exact la ”dezamăgire”! -probabil m-a atras titlul-. Scrie in continuare, nu te opri la ”dezamăgire”!

Simple gânduri spunea...

Mulţumesc mult de sfat, Adina! Sper să nu mă opresc. Sunt încă la început şi mi-e frică să expun tot ceea ce simt şi de aceea poate nu am articole foarte "atrăgătoare".

Trimiteți un comentariu